Viljelemme, kuivaamme ja pakkaamme erittäin laadukasta suomalaista hernettä. Oy Johansson Y. Ab:n tuotekehitystyö on tehty alan johtavien asiantuntijoiden kanssa.
Kuivatut herneemme ovat tasalaatuisia, värinsä säilyttäneitä ja keitto-ominaisuuksiltaan erinomaisia ruokaherneitä. Herneet on viljelty Itä-Uudenmaan maakunnassa, Loviisassa (Pernajalla). Resepti pussissa on Food Centerin kehittämä.
Ota yhteyttä ja tilaa lähiruokaa!
Ruokaherneet myydään laatikoissa:
Pyydä tarjous soittamalla, sähköpostilla tai oheisella lomakkeella!
Oy Johansson Y. Ab:n tila sijaitsee Pernajalla, Loviisassa. Toimitamme ruokaherneitä tukkumyyntinä koko maahan. Tilaa lähiruokaa!
500 g herneitä
3 l vettä
100 g porkkanaa
300 g sianlihaa esim. palvia
2 tl suolaa
½ tl valkopippuria
1 tl meiramia
½ timjamia
2 rkl sinappia
Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli. Keitä liotusvedessä herneet kypsiksi (2–3 h). Lisää porkkanat puolessa välissä keitokseen kypsymään. Lisää palvi ja mausteet viimeiseksi. Vinkki! Pilko raakaa sipulia hernekeiton päälle lautaselle, niin saat keittoon mukavan säväyksen.